SULATUSMATTO          PORTAIDEN JA KAITEIDEN SULATUS


SULATUSMATTO LAITURILLA
 

LÄMMITETYT PORTAAT JA KAITEET ASENNUSVALMIINA

LÄMMITETYT PORTAAT JA KAITEET ASENNETTUINA

SULATUSMATTO PORTAILLA
 

LÄMMITETYT PORTAAT JA KAITEET YLHÄÄLTÄ

TERÄKSISET PORTAAT JA KAITEET LÄMMITYKSELLÄ

Sähköllä lämpiävä sulatusmatto on turvallinen, helppo ja edullinen tapa pitää sulana tai sulattaa esim. avantouintipaikkojen laiturit, kulkukaistat ja portaat yleisillä ja yksityisillä alueilla. Ei enää lumitöitä tai jään hakkaamista, hiekoitusta tai suolausta.

Sulatusmatto voidaan asentaa joko kiinteästi tai puolikiinteästi puu- sekä kiviportaisiin ja samalla näin vähentää liukkaudesta johtuvia tapaturmia.

Matto pysyy sulana kovallakin pakkasella. Sulatusmattoa ohjataan termostaatilla. Lämpötila on säädettävissä. Asennamme haluttaessa lämmityksen myös metallisiin kaideputkiin.

Koska jokaisessa kohteessa lämmitettävät käytävät, portaat ja laiturit ovat erilaisia, suunnitellaan sulatusmatot mittojen mukaisesti kuhunkin kohteeseen erikseen. Annamme Teille tarjouksen saatuamme mitat tai piirroksen sulana pidettävästä alueesta.


AVANTOVALAISINAvantouinnin miellyttävyyden ja turvallisuuden lisäämiseksi tarjoamme avantouintipaikoille uutta tehokasta veden alle upotettavaa AVANTOVALAISINTA.

Sillä saadaan veden kirkkaudesta riippuen, veden alla olevat kivet ja pohjan muodot sekä jään reuna näkyviin, näin uimarin on turvallista laskeutua veteen myös pimeän aikana.

AVANTOVALAISIN 300W on ruostumaton ja vesitiivis. Se on turvallinen sillä sen käyttöjännitteenä on suojajännite 12V. Kelluva valaisin on helppo laskea haluttuun syvyyteen painojen avulla ja suunnata halutulla tavalla. Se liitetään suojajännitemuuntajaan teholtaan 300VA.